Private ydelser

Du har et rengørings behov. RADEL som er et dynamisk innovativt rengøringsfirma er den ideelle rengørings løsning. Spild ikke din tid til rengøring, overlad jobbet til vores professionelle folk og nyd din fritid , brug den med din familie, kæledyr, hobby eller venner.

Vores erfarne og kvalificerede professionelle rengøringsassistenter sikrer dig den højeste standard for det arbejde vi udfører. Deres faglige kvalifikationer kan opfylde alle dine krav. Vi garanterer at arbejde med professionelt arbejdsudstyr og høj kvalitet af rengørings materialer.

Vi behandler og rengører dit hjem som var det vores eget.
Du kan være stolt af dit eget hjem, efter du har gjort brug af vores service. Vi er stolte af det arbejde vi gør for at gøre det til et renere, sundere og sjovere boligareal.

Vores kunder er meget vigtige for os. Vi gør vores bedste for at opbygge et tillidsfuldt og ærligt forhold til vores kunder, baseret på gensidig respekt og åbenhed.

For at opfylde de store forventninger fra vores kunder og til at opfylde deres varierende krav, leverer RADEL høj kvalitets rengøring til det store antal af kunder over nordsjælland og storkøbenhavn.